בחינות בתיאוריה לקראת הוצאת רישיון נהיגה בבית הספר

לימודי תיאוריה בבתי הספר

מחר נקיים בבתי הספר בחינות בתיאוריה, לקראת הוצאת רישיון נהיגה. 🛑⛔🛑⛔🛑⛔🛑⛔🛑⛔🛑⛔🚘בשנת הלימודים הנוכחית, אלף כיתות י' ייבחנו, כשלושים אלף תלמידים, ובשנה הבאה יורחב המיזם לכל הארץ.🚘 מה, בעצם, לומדים? כל שנדרש כדי לשפר את תרבות הנהיגה במדינת ישראל. בין הנושאים שנלמדים: עייפות בנהיגה, התמודדות עם לחץ חברתי, היסח הדעת וסכנות השימוש באלכוהול ובסלולר.🚘 הבחינה עצמה תיערך בבית הספר, ומי שיעבור (מעל הציון 80) יקבל פטור מתיאוריה ל-3 שנים.🚘 הבחינה היא חלק מתכנית חומש של המשרד, לקידום הזהירות בדרכים ולשיפור תרבות הנהיגה בישראל. משרד החינוך פועל לחיזוק החינוך התעבורתי, ולשיפור דפוסי הנהיגה בישראל.

פורסם על ידי ‏משרד החינוך‏ ב- יום שני, 10 ביוני 2019

מחר נקיים בבתי הספר בחינות בתיאוריה, לקראת הוצאת רישיון נהיגה. 🛑🛑🛑🛑🛑🛑
🚘 מה, בעצם, לומדים? כל שנדרש כדי לשפר את תרבות הנהיגה במדינת ישראל. בין הנושאים שנלמדים: עייפות בנהיגה, התמודדות עם לחץ חברתי, היסח הדעת וסכנות השימוש באלכוהול ובסלולר.
🚘 הבחינה עצמה תיערך בבית הספר, ומי שיעבור (מעל הציון 80) יקבל פטור מתיאוריה ל-3 שנים.
🚘 הבחינה היא חלק מתכנית חומש של המשרד, לקידום הזהירות בדרכים ולשיפור תרבות הנהיגה בישראל.

משרד החינוך פועל לחיזוק החינוך התעבורתי, ולשיפור דפוסי הנהיגה בישראל.