מרכז יזמות – על מרכז

מרכז יזמות

תלמידי קבוצת היזמות שלנו כיכבו בשישי בתכנית "אוטוטו שבת" בערוץ עשר בכתבה ושמה "ילדי האקזיט".

זה מה שקורה כשתלמידים מבריקים וחרוצים פוגשים מנטור מדהים ומנהלת תומכת אשר מאמינה בתלמידים ובמורים.

תודה לאסף עמיר המנטור, לאילנה שטרהל המנהלת , לעמית זוארץ בוגר בית הספר , לאורי מזרחי (יב5), ארז בלוק (יב7), מתן יריב (יא5) ולתלמידי יב6, יב5,יב7, י5, י6 אשר הביאו כבוד רב לבית הספר.

האחים בני ה-16 שלוקחים חלק במיזמי סטארטאפ חדשניים

שש עם עודד בן עמי

ש עם עודד בן עמי 2.9.20

רותם מלכה וגיא גלרון מככבים בערוץ 12 במסגרת פעילותם במרכז היזמות שלנו. היזמים שלנו מתחרים מתחרות של יוניסטרים "יזם השנה 2020" שמתקיימת בימים אלו עם מיזם מדהים שפיתחו homeet .
לקריאה על היוזמות של תלמידינו:

תמי גלמן, ממרכז יזמות עמל חדרה בערוץ הילדים מספרת על האפליקציה SEA U במסגרת תכנית העצמה נשית

עידו ובת אל ממרכז יזמות עמל חדרה בשיתוף יוניסטרים בתכנית של אורלי וגיא בערוץ 10

ראיון בתכנית של רפי רשף בערוץ 10של ביאטריס ממרכז יזמות חדרה עמל בשיתוף יוניסטרים

ערוץ 2 תכנית הבוקר של מנחם טוקר בראיון עם בת שבע וביאטריס מנכ"ל מיזם Sea U