ועדת השקעות תלמידי יזמות

חברות וחברים יקרים,
היום הציגו חניכי שנה ב׳ במרכז היזמות, תלמידי כיתה י׳, בפני ועדת השקעות ?, שהתכנסה במשרדי פייסבוק ישראל. בראש הועדה עמדה הגברת עדי סופר- תאני, ועוד כ 50 שופטים (!!!), מבכירי תעשיית ההייטק בישראל, עמיתי עמותת יוניסטרים.

החניכים הציגו את מיזם Goodie, פלטפורמת צ׳ט בוט חכמה למציאת המתנה המושלמת לקרוביכם.
הפרזנטציה, שהתקיימה כולה בשפה האנגלית, הרשימה והיממה את חברי הפאנל, אשר שמחה להעמיד מנטורים בכירים לסיוע בפיתוח המיזם. החניכים התארחו בקוקטייל חגיגי שהתקיים בקומה ה 26 בגג מגדל רוטשילד 22 בסיום האירוע.

ברצוני להודות לחניכות והחניכים אופק בוסי, עדי ולדמן, אור פרבדה, דנה כהן, דן לגזיאל ויהב אברג׳יל, על ימים כלילות של הכנה והשקעה בבניית הפרזנטציה ותכנות הבוט. תודה נוספת הינה לשותפתי הנפלאה, מלווה עסקית ומובילת עוגן ניומדיה, המקצוענית ומעוררת ההשראה, קרן הומל- אלון.
אנחנו לא נחים כמובן ועמלים על ועדה נוספת שתתקיים ב 9/5 במטה הבנק הבינלאומי, בתל אביב.

מצוינות משתלמת ? גאווה ענקית!

גיא שרים- מנהל מרכז היזמות.

בהזדמנות זו ארצה להודות לבוגר המרכז, תלמיד י״ב 5, כליל ישראלי על העזרה בהכנת הפרזנטציה ואימון הצוות. יש להוסיף כי כליל, המגיע לפייסבוק בשלישית, הרשים מאוד את עדי סופר תאני שאמרה כי תשמח אם יצטרף בקרוב מאוד לצוות עובדי החברה.