בוקר מרגש, מפתיע, מלא בצבעים, טעמים, שמחה, פינוק והוקרת תודה לכל הצוות החינוכי, על מוריו ועובדיו.
בוקר שהוא פרי שיתוף פעולה מיוחד בין ההורים והתלמידים האהובים שלנו.
בשם כל משפחת הרב תחומי, אנו רוצים להודות לוועד ההורים הכי משובח בארץ, שהשקיע רבות בהפקת יום המורה ואף פינקו במתנה מרגשת . לכל ההורים שהתנדבו ללמד שיעור משמעותי בכיתות ועשו זאת באופן מעורר השראה. למועצת התלמידים, לקבוצת המשצי״ם ולנציגי תנועות הנוער שהובילו שיעורים ערכיים ומשובחים ואפשרו לצוות להנות מבוקר מפנק ומפרגן. לכל ההורים והתלמידים שבישלו, אפו, טיגנו ושלחו את המטעמים הטעימים והמשובחים ביותר, ברוחב לב ובנפש חפצה. לעיריית חדרה ואגף החינוך שדאגו להוקיר את כל הצוות בית הספר והעניקו לכולם שי מפנק.
הכרת התודה שלכם והערכה הרבה לה זכינו, מחממת את ליבינו ומרגשת את כולנו מאוד.אשרינו שזכינו בהורים , תלמידים וחברי קהילה משובחים ומוקירים, שותפים אמיתיים לדרך.אנו מאחלים לכולכם את מירב הטוב, המשך עשייה משותפת ופורייה וברכת חג אורים שמח לכולכם.