יום המורה במשפחת הרב תחומי❤️❤️❤️❤️❤️
בוקר שהוא פרי שיתוף פעולה מיוחד בין ההורים והתלמידים האהובים שלנו.
בשם כל משפחת הרב תחומי, אנו רוצים להודות לכל השותפים בקהילתינו על השקעה יוצאת דופן👏🏻👏🏻👏🏻תודה להנהגת ההורים הכי משובחת בארץ, בהובלת היו״ר החדש שלנו עופר יושעי, שהשקיעו רבות בהפקת יום המורה ואף פינקו במתנות מרגשות – ספר דיגיטלי אישי ושובר לסופגניות משובחות מרולדין.
לצוות ההורים המדהים שהתנדבו לסייע בהפקה:
רזי, יעל, רויטל, מיטל, סיגל, רוית, שרית, מיכל, ליאת, הילה, אדית וטלי.
לגלית דהרי שהגתה בכשרון רב את הקונספט העיצובי ועיצבה את חדרי המורים, לנינה מרשיין שעיצבה באמנות רבה מיצגים מרהיבים, לויקי שלנו שתכננה, יצרה וייצרה את מיצגים האוסקר בחדר העיצוב הבית ספרי, לאלינור שסייעה רבות בעיצוב, לרקפת ורוית היקרות שמדי שנה תורמות מזמנן ומרעיונותיהן, לכל אנשי המנהלה, האחזקה, והבטחון היקרים.
למועצת התלמידים המשובחת והאיכותית שלנו , שהפציעה בקליפ מרגש ובפינוקים.
תודה למר יוסי שטרית, מפקח בית הספר שלנו היקר, שהגיע לברך ולפרגן וריגש את כולם.
ותודות רבות מעומק הלב לכל ההורים והתלמידים שאפו עוגות ושלחו את המטעמים הטעימים והמשובחים ביותר, ברוחב לב ובנפש חפצה👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
הכרת התודה שלכם והערכה הרבה לה זכינו, מחממת את ליבינו ומרגשת את כולנו מאוד. אשרינו שזכינו בהורים, תלמידים וחברי קהילה משובחים ומוקירים, שותפים אמיתיים לדרך. אנו מאחלים לכולכם את מירב הטוב, בריאות איתנה, שמחות מרובות, המשך עשיייה משותפת ופורייה וברכת חג אורים מואר ושמח לכולם❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️