חגיגת יום המורה❤️❤️❤️
יום המורה 2020, עידן הקורונה, נדמה שאי אפשר לחגוג, אבל הנהגת ההורים המדהימה שלנו ומועצת התלמידים האהובה והמשובחת שלנו הצליחו להפתיע ולרגש בענק!!!
בוקר מרגש, מפתיע ומפנק והוקרת תודה לכל הצוות החינוכי, על מוריו ועובדיו.
בוקר שהוא פרי שיתוף פעולה מיוחד בין ההורים והתלמידים האהובים שלנו.
בשם כל משפחת הרב תחומי, אנו רוצים להודות להנהגת ההורים הכי משובחת בארץ, בהובלת היו״ר שלנו, ליאור גולדין , שהשקיעו רבות בהפקת יום המורה ואף פינקו במתנה מרגשת . למועצת התלמידים, שהפציע בקליפ מרגש ובפינוקים. לכל ההורים והתלמידים שאפו עוגות ושלחו את המטעמים הטעימים והמשובחים ביותר, ברוחב לב ובנפש חפצה. תודה מיוחדת לרקפת מנצור על ההשקעה והעיצוב המדהים??????
הכרת התודה שלכם והערכה הרבה לה זכינו, מחממת את ליבינו ומרגשת את כולנו מאוד.אשרינו שזכינו בהורים, תלמידים וחברי קהילה משובחים ומוקירים, שותפים אמיתיים לדרך.
אנו מאחלים לכולכם את מירב הטוב, בריאות איתנה, המשך עשיייה משותפת ופורייה וברכת חג אורים מואר ושמח לכולם❤️❤️