בכל שנה, במסגרת המסע לפולין, אנו נפגשים עם בני נוער מקלצ'ה. אתמול הגיעו להתארח אצלנו 27 נערים ונערות שהיינו אצלם בחודש ספטמבר. פגשנו אותם לקפה ומאפה של בוקר היכרות עם בית הספר. הם התפעלו מגודלו, מגודל הכיתות ומהמעבדות שיש לנו. אפילו מאולם הספורט התלהבו. הספקנו לבקר במגמת מחול, במגמת תאטרון ובמגמת מדעי רפואה. לאחר מכן הלכנו לסיור בעיר, השמענו להם את סיפורה של חדרה דרך גן המייסדים ונכנסנו ליד לבנים. הם התענגו מטעמו של "פאפל סומך". חזרנו לבית הספר לריקודי עם וכמובן לריקוד הפולני. לסיום היום הם שמעו הרצאה על מדינת ישראל שלנו. תודה לכל מי שתרם להצלחת האירוח היום. מחר יום נוסף….

היום השני לאירוח המשלחת מקילצ'ה – פולין. התחלנו את הבוקר בשיעור אנגלית משותף, המשכנו בפעילות יצירתית בסדנת עיצוב. עברנו לאשכול הפיס למפגש עם הרובוט שיוצר ברובוטיקה ופינקנו בארוחת צהריים בחדר היזמות. כמובן, האורחים קיבלו הסבר על הפעילות ביזמות. יצאנו לקיסריה, ביקרנו במרכז המבקרים החדש, בהיפודרום, באמפי ובנמל. האורחים נהנו מאוד, חזרו למארחים לערב המשותף האחרון.

פולין לחדרה, עם הרבה אהבה

כבכל השנה, במסגרת המסע לפולין, הגיעו לבית הספר הרב תחומי עמל חדרה למדעים לאמנויות בני נוער מקלצ’ה שבפולין.
במסגרת הביקור הגיעו 27 נערים ונערות, זאת אחרי שתלמידי בית הספר בחדרה התארחו אצלם במהלך חודש ספטמבר.
התלמידים התחילו את המפגש בקפה ומאפה, ניהלו שיחת היכרות והציגו להם את בית הספר.
הם ביקרו יחד באולם הספורט, המעבדות, והאורחים התרשמו ממגמות המחול, תאטרון ומדעי הרפואה.
הביקור כלל פעילות מיוחדת בסדנת העיצוב שבבית הספר, מפגש עם רובוט שיוצר במגמת הרובוטיקה, ויציאה לטיולים משותפים ברחבי העיר ובקיסריה.
האורחים נהנו מאוד ויסכמו היום את הערב האחרון של הביקור המיוחד>

פורסם על ידי ‏הרב תחומי למדעים ולאמנויות חדרה‏ ב- יום שני, 4 בנובמבר 2019