תחרות יזם השנה 2019 – פרס ראשון לשנה ב'!

על התחרות:

תחרות יזם השנה הינה אירוע השיא השנתי של יוניסטרים, במסגרתו מתחרים בני נוער מכל רחבי הארץ על פרס הסטארטאפ העסקי המצטיין פרס האימפקט החברתי.

עמותת יוניסטרים פועלת ליצירת מוביליות כלכלית – חברתית בישראל, באמצעות הכשרת אלפי בני נוער וצעירים מהפריפריה להקמת חברות סטארט אפ והשתלבות במגזר העסקי לצד הובלת יזמויות חברתית.יוניסטרים פועלת בלמעלה מ-75 יישובים בישראל מצפת ועד אילת, מיועדות לצעירים בגילאי 12-32 ומייצגת את החברה הישראלית על כל גווניה: בנות ובנים, יהודים וערבים, ילידי הארץ ועולים חדשים, דתיים חרדים וחילוניים.יוניסטרים נבחרה לאחרונה ע"י האו"ם כארגון השני בהשפעתו בעולם בתחום הרב תרבותיות והחדשנות (The Intercultural Innovation Award) .

התחרות התקיימה ביום רביעי, 24 ביולי בהיכל התרבות בתל אביב, ובמסגרתה הוצגו למעלה מ-80 סטארטאפים של 3,500 בני הנוער המשתתפים בתכנית יוניסטרים ומתחרים על התואר "יזם השנה". האירוע כלל תערוכה מרשימה של הסטרטאפים של בני הנוער לצד מצגות עסקיות, ומפגש אליו מוזמנים בכירים, נציגי ממשלה, שגרירים, ראשי ערים, שותפים ולמעלה מ-2000 אנשי עסקים המעורבים בפעילות העמותה.

תלמידי היזמות שלנו ייצגו אותנו בכבוד רב.

תלמידי שנה ב' זכו בפרס ראשון בתחרות "יזם השנה 2019".

גאים בתלמידינו אשר משתתפים כל שנה, מובילים וזוכים בפרסים רבים.

כל הכבוד לתלמידים ולמנטורים !

שנה א'

A Class