יום למידה מרגש בתל אביב לתלמידי מגמת התיאטרון ולשכבות י"א וי"ב

השבוע יצאו כל תלמידי שכבות י״א ו-י״ב ותלמידי מגמת התאטרון בחטיבה העליונה ובחטיבת הנעורים ליום למידה מרגש ומשמעותי בתל אביב כחלק מלימודי האזרחות בבית הספר.
התלמידים צפו בהצגה ״ איש הגשם״ בתאטרון הקאמרי. חוויה אמנותית משובחת, נוגעת ללב, אנושית, מצחיקה ומרגשת, העוסקת בצרכים המיוחדים של כל אחד מאיתנו. הצגה שמילאה את כולנו ברגשות של אמפטיה, חמלה וצחוק.
לאחר ההצגה סיירו התלמידים בככר החטופים, צפו במיצגים המרגשים, נפגשו עם משפחות החטופים, ושוחחו עמם. כל תלמיד צילם תמונה משמעותית בנקודת מבטו. תמונות התלמידים יאוחדו למיצג הסברה להחזרת החטופים.
התלמידים והצוות חזרו הביתה מלאי תובנות, ובעיקר עם ההבנה שלכולנו יש יכולת להשפיע לטובה, לתרום לחברה ולחתור לשמירה על זכויות האדם ולצדק חברתי. תודה לעדי פרידמן הרכזת החברתית שהובילה את כלל הפעילות במופתיות ובמקצועיות, תודה לגילה רכזת האזרחות ולצוות מורי האזרחות שיזמו את יום הפעילות ותודה לרכזות השכבה, למחנכים ולמורים המלווים שסייעו להצלחת היום.
בתפילה לבואו של השלום עלינו ולחזרת כל חיילינו וחטופינו הביתה לשלום🙏🏻