מבצע 'קמחא דפסחא' בבית ספרנו

*"מנהג פשוט בכל ישראל, שכל קהל וקהל משימים מס על בני עירן לצורך חטים לפסח, לקנותם ולחלקם…"*
מבצע 'קמחא דפסחא' תשפ"ד . הפעילות – מיסודה של הנהגת ההורים בבית הספר הרב תחומי, ובשותפות של גורמים רבים.
במסגרת המבצע הוכנו מארזים שכללו כ-1 טון של מוצרים, כ-1.5 טונות של ירקות, למעלה מ-130 ק"ג מצות, ועוד.
גם בימים קשים אלו בהם עומדים עלינו לכלותינו, מתגייס עם ישראל, מאחד שורות ופותח את הלב ואת הכיס.
זוהי שעה יפה בה אנשים טובים תרמו ממון רב, וזמן יקר כדי להביא להצלחת הפעילות.
כעת הערכה ותודות (שלא לפי סדר, מכובדים כולם):
1. *לתורמים* היקרים (בגלוי ובסתר), ובני שנרתם לסייע בגיוס.
2. לשותף הערכי לתכנון, לדרך ולביצוע: *כבוד הרב אלי לוין* – חב"ד לנוער חדרה, שזמין תמיד עם רעיונות חדשים, יוזם ולא פחות חשוב גם מבצע. איש רב פעלים, אכפתי, סוחף, ומוביל – מנהיג אמיתי.
3. למנהלות בית הספר רחל ואילת, ליועצות, לסגל ובכללם אנשי המנהלה, האחזקה והבטחון.
4. *לרכזת החברתית* הכי איכפתית של בית הספר *המורה ענבר מרום*, שוידאה אין ספור פעמים ש"אנחנו על זה" כבר לפני למעלה מחודשיים (!).
5. לתלמידי בית הספר והמחנכות חווה ונטלי ולמתנדבי נוער חב"ד חדרה שפרקו, ארזו והכינו את המארזים באהבה גדולה.
6. *תודה ענקית* להורים שהתנדבו עם רכבם, ואף גייסו את בני המשפחה למשימת ההפצה והמשלוח: * מיכל, רונית, הדר, דפנה, לואיזה, סיוון, רזי ודודי – אלופי העולם!
בפרי עמלכם הרב, שמחתם משפחות רבות.
ברצוני לחזק את ידכם שתזכו ותמשיכו לעשות מצוות ומעשים טובים.
בהזדמנות זו ובנימה אישית, מבקש לאחל חג שמח למשפחת הרב תחומי.
יחדיו נאחל להחזרת חטופינו, לשלום חיילינו, ושיהיו בשורות טובות לכל בית ישראל.
עופר
יו"ר הנהגת ההורים