תיירות – החוויה האולימפית

הפעם שילבנו כוחות ויצאנו שתי כיתות יחד! אל "החוויה האולימפית" בתל אביב שם התנסו התלמידים בפעילויות שונות כמו המגנומטר, הביופידבק וההליכון, למדנו על המשחקים האולימפיים ופגשנו אלופים אמיתיים נחושים והחלטיים להשיג את המטרה שניצבת לנגד עיניהם גם כנגד כל הסיכויים! הבנו את חשיבות ההתמדה והנחישות, זו הייתה חוויה של העצמה וגם נגיעה בהיסטוריה הכאובה של הטבח במינכן. עם זאת יצאנו מחוזקים כאשר פגשנו את המדליסטים האולימפיים שלנו ויצאנו נפעמים ונרגשים מן היכולות וכוח הרצון!!!
בהמשך ביקרנו ביריד התיירות הגדול בישראל IMTM ובו נחשפו התלמידים בפני אפשרויות התיור בישראל ובעולם, בתי מלון, סוכני תיירות, ובעלי תפקידים שונים בעולם בתיירות. אני בטוחה שהחוויה תישאר אצלם זמן רב ותשאיר טעם של עוד. המשפט שאני אימצתי מהביקור המוצלח היום:"את לא תלויה בתוצאות, את זו שקובעת אותן"!!!! מוזמנים לאמץ אותו גם.
תודה למורות המקסימות שליוו אותנו ולמדו גם הן משהו על העולם העשיר: עידית, סיגל ג. וסיגל נ. וכמובן תודה לתלמידים המקסימים!!!
כרמית