תלמידי מרכז היזמות בביקור ארה"ב

אנחנו תלמידי כיתה יא״5 ויא״6, יצאנו יחד עם תלמידי בית הספר הרב תחומי כעבייה למשלחת בית ספרית במסגרת מרכז היזמות לניו ג׳רזי בשיתוף בית הספר האמריקאי Saint Benedicts Prep. ליוו אותנו רחל סבח, מנהלת חטיבת הביניים ורכזת השכבה שלנו, דקלה לב. נסענו על מנת לפתח את המיזם שלנו- FitBuddy, פלטפורמה המקשרת בין אנשים שמעוניינים להתאמן בענפי הספורט השונים ולחבור לכאלו המעוניינים באותו התחום גם ולהתאמן יחדיו באותו הענף. הפלטפורמה שלנו מותאמת לפי מיקום. במסגרת פיתוח המיזם, בנינו אתר מותאם לנייד, ואנחנו בעיצומו של פיתוח האפליקציה שלנו. אין ספק שזוהי הייתה חוויה של פעם בחיים, הכרנו תרבות שונה מזו שבארץ, מסגרת לימודים אחרת, וכמובן חברים כמשפחה מיבשת אחרת….

שאפו גדול לתלמידי עמל חדרה ועמל כעבייה. בעקבות הכרות מוקדת בפרויקט ׳אפשר אחרת׳ חברו לנערים מבית הספר סאן בנדיקט בניו…

פורסם על ידי ‏אפשר אחרת- هناك بديل‏ ב- יום ראשון, 19 במאי 2019