סיור תקשוב מרתק בבית ספר הרב תחומי למדעים ואומניות בחדרה.
אתמול הגיעו כ35 מנהלים, רכזי תקשוב ורכזים פדגוגיים מהחטיבות העליונות והביינים ,בתכנית התקשוב מכל המחוז ללמוד על העשייה בבית הספר בתכנית התקשוב לקבל השראה.
אין טוב ממראה עיניים ושיחות עם התלמידים והמורים, חלופות בהערכה במדעים, קורסי מוק, בתיירות והכל בסביבה מתוקשבת חדשנית, שילוב מגמת העיצוב והאלקטרוניקה-מיזמים מרגשים ומדהימים.
מעגלי שיח על הובלת שינוי והטמעת התקשוב בבית הספר, מה בין סביבות למידה דיגיטליות לסביבות פיסיות.
יצאנו עם תובנות רבות -תודה רבה לכל השותפים.
לקרן סלייפר מדריכת תקשוב שארגנה יום חשוב זה.
לצוות בית הספר: אילנה שטרהל-מנהלת בית הספר, תמי נויימן -סגנית ורכזת פדגוגית, מריאלה שטיין -רכזת התקשוב.
תודה לרונית אלוש ממונה על תכנית התקשוב שהגיע מטעם המטה.
תודה לכל הצוותים שהגיעו
למדנו הרבה ויש לאן לשאוף.

תודה לרננה דרומר , רכזת ביולוגיה, אשר הציגה מגמה מדעית ובה ההערכה נעשית באופן מותקשב מלא ( 100% ).

תודה לכרמית בן חיים, רכזת תיירות, אשר הציגה מגמה בה התלמידים ניגשים לבגרות מתוקשבת, הלמידה מתבצעת על בסיס מוודל ופעילויות מתוקשבות רבות ומעניינות .

תודה לויקי מאן ויקיר בשארי אשר הציגו את פרויקט חלוץ   jam tech בו הלמידה חדשנית , מעניינת ומאתגרת את התלמידים והמורים.