זוכים בפרס החינוך הארצי

אלופים בחינוך!!!

שמחה וגאה על זכיית בית הספר הרב תחומי עמל למדעים ואמנויות חדרה, בפרס החינוך הארצי של משרד החינוך.

זאת לאחר שקודם לכן הוכרז גם על זכייתו בפרס החינוך המחוזי.
ברכות למנהלת אילנה שטרהל ולכל הצוות החינוכי ועובדי המינהל של בית הספר.
שוב הוכחתם שהעשייה החינוכית והערכית העקבית שלכם נושאת פירות, ואתם אכן ראויים על כך למלוא ההערכה וההוקרה.
כבוד גדול לבית הספר, לעיר חדרה בראשות צביקה גנדלמן ולרשת הרב תחומי עמל.

זכייה זו מצטרפת להישגים הרבים של בתי הספר שלנו ברשת הרב תחומי עמל ולזכיותיהם בפרסים ארציים ובינלאומיים, כשרק לפני חודשים אחדים פרסם משרד החינוך ש-14 בתי ספר שלנו נבחרו להיות ברשימת בתי הספר המצטיינים ביותר בישראל, ביניהם בית הספר שלנו בחדרה.

גאווה גדולה!!!

אנו גאים, נרגשים ושמחים לבשר שבית הספר שלנו זכה בתחרות פרס החינוך המחוזי ונבחר לעלות לתחרות הארצית. בית ספרינו הוא בית הספר התיכון היחידי במחוז שנבחר להתחרות בתחרות הארצית.
תודה עמוקה לכל קהילת בית הספר היקרה: מורים, עובדים תלמידים והורים. תודות רבות לכל השותפים המובחרים שצועדים עמנו לאורך כל הדרך ומסייעים לנו להוביל את תלמידינו האהובים להצלחה: לרשת עמל, אגף החינוך חדרה ולמשרד החינוך.